Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Vyšný koniec         Album Bratislava Marathon 2014      Úschovňa(sk)


 

9. ČSOB Bratislava Marathon 2014

(nedeľa, 6. apríla 2014)

 

   Tento ročník Bratislavského maratónu sa už podarilo bežať aj mne. Vyšný Koniec tak postavil dvojicu reprezentantov a verím, že sme neurobili hanbu. Zima bola na prípravu priam dokonalá, počasie v tento deň tiež prialo a tak sa nám obidvom podarilo urobiť si osobné rekordy. Dušan to zabehol za skvelých 3:14:48 hodiny a mne sa to podarilo za 3:32:20. Po odrátaní zdržania na štarte je to v čistom čase o čosi menej (časy Dušan a tu sú moje časy). Do cieľa dobehlo dohromady 738 maratóncov a naše poradia boli 102. a 220. miesto. Tu sú linky na naše oficiálne výsledkové profily: Dušan a tu som ja. Tam sú všetky detaily, medzičasy, poradia podľa kategórií a ďalšie zaujímavosti.

   Keďže som bežal, tak s fotením to bolo horšie a záberov je pomenej. Ale nejaké na pamiatku predsa len máme. Navyše, keď sa rozchýrilo, že sú na štarte aj borci z Vyšného Konca, tak sa začali zbiehať okolo nás všelijaké miestne celebrity a len sa fotiť a fotiť (s nami). Ja to ani všetko nepoznám (stačí, že oni poznali nás), ale na ukážku tam bude aj nejaká s Dušanom. Navyše - organizátori zabezpečili fotografovanie bežcov aj na trati, tak máme zopár záberov navyše aj vďaka nim. Tu je link na album s týmito zábermi: Úschovňa(sk).

   Prvý jarný maratón sme si užili skvele! A veríme, že v tejto sezóne nebude posledný. Nie je dôležité, aby sme boli v nich za každú cenu rýchlejší. Stačí, keď sa znova tak výborne v zdraví prebehneme ako na tomto.

 

Tu je zopár záberov z akcie: Album Bratislava Marathon 2014

Tu sú zábery z Úschovne(sk)

A tu sú naše účastnícke diplomy:   Dušan     Ja

 

 

 

záznam Garmin     oficiálne výsledky: pdf


Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Vyšný koniec         Album Bratislava Marathon 2014      Úschovňa(sk)