Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Vyšný koniec         Album MMM 2012


 

89. Medzinárodný maratón mieru Košice 2012

(nedeľa, 7. októbra 2012)

 

   Vlani Poruba "vyslala" troch maratóncov do Košíc a tohto roku zostal za Porubu a Vyšný Koniec už iba Dušan Sopúch. Okolnosti sa vyvinuli ako sa vyvinuli a treba ich rešpektovať. V každom prípade náš reprezentant sa držal vzorne a celú trať zvládol vo výbornej fazóne. Do cieľa dobehol na celkovom 323. mieste v (čistom) čase 3:37:30 hodiny, čo ho radí tesne za najlepšiu tretinu všetkých štartujúcich. Gratulujeme!

   V Košiciach bol znova maratónsky sviatok, tentokrát podporený doslova ideálnym počasím (stále pod mrakom, vietor prakticky nebol a teplota okolo 15-16 °C. Ku koncu začalo mierne mrholiť). Africkí bežci to využili a boli výrazne prepísané rekordné časy (víťaz KIMAIYO Lawrence Kimwe z Kene zabehol čas 2:07:01). Na budúci rok sa pripravujú Košice na jubilejný 90. ročník. Chystá sa tam byť veľká sláva a verím, že nebudú chýbať ani bežci z Vyšného Konca.

   Aj v tomto roku sprevádzal súťažiaceho silný realizačný tím aj z Poruby aj z Košíc. Bezpečne nás tam aj späť zaviezol Vlado, ženy dobre navarili, Dominik neúnavne povzbudzoval a Dušan výborne bežal. Ja som čo-to odfotil a pripravil túto reportáž s menším výberom záberov z celej akcie (Album MMM-2012).

 

 

 

Spoločné foto nášho maratónca s celým realizačným tímom po dobehnutí (obr. v plnom rozlíšení)

 

Tu sú celkové výsledkové listiny vo formáte pdf: MMM Košice 2011 - maratón    MMM Košice 2011 - maratón - čisté časy

 

Účastnícky certifikát: Dušan Sopúch (Dušan Sopúch-foto)

 

 

 

Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Vyšný koniec         Album MMM 2012