Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Albumy so zábermi:    piatok: divadlo       sobota: folklór


 

XXI. Dni obce Oravská Poruba v roku 2022

 (piatok - sobota, 1. - 2. júla 2022)

 

 

 

 

 

 

 

   Podľa oficiálneho počítania išlo o 21. Dni obce. V každom prípade, po vynechanom roku 2020 a vlaňajších  trochu núdzových Dňoch sme mali v tomto roku už takmer normálne Dni obce. Oproti bežnej tradícii boli posunuté na prvý piatok-sobotu v júli. Začínalo sa v piatok v podvečer predstavením divadla "Všetko naopak" zahrané divadelníkmi z Hubovej a potom v sobotu poobede bol folklór. Na záver muzika so skupinou Lego. Športovú zložku sme v tomto roku nemali. Kto má záujem o celý program, tak tu je plagát Obecného úradu ku Dňom obce.

   Počasie sa vydarilo. Po horúčavách prišiel v sobotu zamračený deň, ale stále sucho, bez dažďa a po celý deň bola veľmi prívetivá teplota. Ľudí prišlo a bolo o nich postarané. Aj bohatým programom, aj výbornými gulášmi a aj šenkami s pivom a ďalšími nápojmi. Zdá sa, že aj okolo letiacemu bocianovi sa Dni obce páčili, lebo s veľkým záujmom viackrát veľmi nízko oblietal pódium. Ktovie, možno si obhliadal situáciu a ako Sida spomínala, možno sa čoskoro dočkáme, že všetci účinkujúci budú niekedy v budúcnosti iba z Poruby. Porubská omladina sa predviedla nádejne a keď aj ten bocian sa posnaží... Uvidíme.

   Ďakujeme všetkým účinkujúcim a aj organizátorom a ďalším, ktorí nejako pomohli. Hádam sa o rok znova zídeme v zhode a možno budú aj nejaké novoty. Hlavne, že sme zdraví.

 

Albumy so zábermi:

 

piatok: divadlo         sobota: folklór

 

 

 


Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Albumy so zábermi:    piatok: divadlo       sobota: folklór