Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Albumy so zábermi:    Album-01   Album-02   Album-03


 

XVII. Dni obce Oravská Poruba v roku 2017

 (sobota - nedeľa, 24 - 25. júna 2017)

 

 

 

 

 

 

 

   V roku 2013 som napísal o vtedajších Dňoch, že "... malé, milé a naše ..." Pre tohtoročné Dni obce mi vychádza niečo podobné: ešte menšie, ešte viac naše a pre mňa ešte milšie. Ako je známe, naša Porubanka má dlhodobé tvorivé voľno a tak uvoľnený priestor postupne zapĺňajú nádejní nasledovníci. Športová časť Dní Obce bola v tomto roku trochu slabšia, no Porubská umelecká verejnosť dala o sebe vedieť výrazne. A aj rôznorodým spôsobom. Či v podobe kapely "Kläčovci", vystúpením škôlkárov, detskej skupiny Porubček, alebo skvelými sólistami (IMG_9052, IMG_9092).

   Oficiálna časť Dní obce (tu je plagát s programom) začala už v sobotu večer Za Hôrkou pri vatre (Jánska Vatra 2017). Akcia organizačne dotiahnutá a možno až pretiahnutá do posledného detailu (to pódium pod kapelou nemalo chybu!).

   Kläčovci možno trochu pospali, ale asi príliš dlho nie, lebo v nedeľu už rozbiehali kultúrnu časť tohtoročných Dní obce. A po nich to už išlo pekne zaradom. Počasie prialo, piva bolo v bufetoch dosť (len bufetári akosi nestíhali s čapovaním) a tak sa si dúfam všetci, čo sa prišli pozrieť užili výbornú akciu.

   Dni obce 2017 sú za nami (organizátori, účinkujúci aj diváci ďakujú všetkým, čo nejako prispeli finančne, alebo cenami do tomboly) a na pripomenutie v neskorších časoch som pripravil zopár záberov aj účinkujúcich aj prizerajúcich sa účastníkov.

 

 

Albumy so zábermi:    Album-01   Album-02   Album-03

 

 

 


Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk      Albumy so zábermi:    Album-01   Album-02   Album-03