Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk         Uličný futbalový turnaj 2007   -     Fotogaléria z celého turnaja


 

Uličný futbalový turnaj v Oravskej Porube

nedeľa 18. júla 2010

    Po trojročnej prestávke znova nastal v Oravskej Porube deň Uličného futbalového turnaja o pohár starostu obce. Do organizácie sa pustili funkcionári futbalového oddielu Bohuš Kuriš a Tóno Čipčala (mali samozrejme pomocníkov, ale presné mená situ netrúfnem napísať a dúfam, že som sa tým nikoho nedotkol). Starosta nám pripravil výbornú klobásu na občerstvenie. Usporiadatelia sa svojej úlohy zhostili výborne a účastníci nakoniec dali dokopy štyri mužstvá, ktoré si to potom rozdali systémom každý s každým a celkový súčet potom určil poradie. Posledný zápas medzi Haluzérmi a JAR rozhodol penaltový rozstrel, kde sa zaskvel v bráne Haluzérov Ľubo Maťuga výbornými zákrokmi.

   V noci a ráno nám pekne popršalo, hrisko fajn odmäklo, akurát bola dosť spara, ale hlavne nesmierne žrali mušky. Inak všetko prebehlo bez problémov, tradičné zvady neboli, o zraneniach tiež neviem, myslím, že sme si zahrali dobre. Vyhral Vyšný Koniec a obhájil tak prvenstvo spred troch rokov. Víťazi si prvé miesto vážia, ale vedia, že ich hlavnou prednosťou bola početná lavička, vďaka ktorej mohli oveľa častejšie striedať ako súperi. A v zápase s Haluzérmi, kde už mali dosť namále im zabralo v pravú chvíľu šťastie (ďakujeme!). V tejto súvislosti by som chcel vyzvať aj ďalších priaznivcov futbalu v Porube, nech v nasledujúcich ročníkoch prídu podporiť svoje ulice, alebo nech poskladajú ďalšie mužstvá. Ak si spomínate, v roku 2002 sme mali turnaj s ôsmimi mužstvami (ak sa nepletiem). Príďte, zahráme si!

 

Výsledky zápasov v poradí ako boli rozlosované a záverečná tabuľka:

Vyšný koniec - JAR 5 : 0
Zábrež - Haluzéri 1 : 4
Vyšný koniec - Haluzéri 4 : 3
JAR - Zabrež 5 : 3
Vyšný koniec - Zábrež 9 : 1
JAR - Haluzéri 3 : 3

 

1.   Vyšný koniec 3 3 0 0 18 : 4   9  bodov
2.   Haluzéri 3 1 1 1 10 : 8   4  body
3.   JAR 3 1 1 1 8 : 11   4  body
4.   Zábrež 3 0 0 3 5 : 18   0  bodov

 

Fotogaléria a zostavy zúčastnených mužstiev:

(Fotky uverejňujem v lepšom rozlíšení, takže si ich môžete stiahnuť a dať vyvolať. Bez problémov by to malo  stačiť na formát 13 x 18 cm, ale ak by ste ich chceli v plnom rozlíšení, napíšte mi. pošlem Vám ich.)

 

Zábrež                                         JAR

    Haluzéri                                            Vyšný koniec


Späť na:     www.poruba.ekoboss.sk         Uličný futbalový turnaj 2007   -     Fotogaléria z celého turnaja